Tur til Albarracin 28 feb – 7 mars 2019

Sunnmørsk klatreklubb inviterer alle som har lyst å hive seg med på tur til denne flotte buldredestinasjonen i Spania 28 februar til 7 mars. Dette er en uhøytidelig invitasjon som innebærer at en må ordne med flybilletter selv.  Vi 8 som reiser ankommer Madrid 1535 den 28 februar og har retur fra Madrid 0720 den 7 mars. Vi vil tilpasse leiebiler hvis det blir flere som tilpasser seg disse tidene. Overnatting er heller ikke bestilt og kan også tilpasses nye medreisende hvis det bestilles innen relativt kort tid.

NYTT 09.01.2019

Huset er nå fullbooket

 

Litt info under for de som har lyst å være med men ikke reiser på samme tid:

Flyreiser: Madrid fra ålesund eller Hovden og deretter ca 3 timer med bil              Valencia fra ålesund eller Hovden og deretter ca 2 timer med bil.

OvernattingCamping Ciudad de Albarracin er en koselig camping plass med mange        hytter (også mulig å telte).Ellers er det bare å bruke de vanlige søkemotorene for å finne et godt utvalg av hotell/leiligheter/hus osv.

Albarracin er en liten plass men har selvsagt egen klatrebutikk

Litt info om denne flotte og spesielle byen finner du her:

Ta kontakt hvis vi kan være behjelpelige med noe. Vi er allerede en god gjeng som drar men tenker «jo fler, jo bedre». Her er buldere for alle, uansett nivå.

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Buldring, Klatrarar på tur, klatresamlinger, Tur, uteklatring, Ymse. Bokmerk fastlenkja.