Lysbildesamling 2020 25-26 januar

Det er snart klart for og samle seg på Standalshytta for og vise bilde, prate og sjå attende på klatreåret 2019. Legge planar for det nye, nyte god mat og skape godt samhald mellom klatrevener på tvers av klubbane.
Middag vert servert kl. 18.00; (Middagsrett er ikkje bestemt endå)
Etter middagen starter lysbildefamsyninga.Som vanleg er det mange som vil halde foredrag frå sine turar og mange som ynskjer og følge med, noko som betyr at det fort vert smalt om plassen på Standalhytta under bildeshowet.Kjem du eins ærend kun for bildeshow betalar du kun 50,- i inngong.

Prisar
Inngong; 50 Kr
Middag; 150 Kr
Overnatting; 300 Kr
Inngong + middag; 200 Kr
Overnatting + middag; 450 Kr

Påmelding
Skriv NAVN, samt spesifisert valg av OPPHALD, MIDDAG, kun OVERNATTING eller BEGGE delar? Merk e-post med «Lysbildesamling» og send påmeldinga til E-post; kontakt@gammel.sunnmorsk-klatreklubb.no/
Fint om de bestiller middag tidleg så me veit kor mykje mat som må lagast.
Skal du vise bilder, så gi oss beskjed ved å skrive dette i påmeldinga!
PS;Hugs at alle som skal vise bilder må ta hensyn til publikum og dei andre foredragshaldarane. Her er mykje som skal synast fram på relativt kort tid.

Betaling skjer på Standalshytta når du kjem. Kontant eller via VIPPS. Anbefalt å ordne med VIPPS før du kjem fram på hytta ettersom dekninga er dårlig på Standalseidet.
Då gjenstår det berre å glede seg.

Velkomne skal de være!

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *