Klatreleder inne – og rutesetterkurs

SKK skal organisere to kurs i løpet av våren, klatreleder inne og rutesetterkurs. 

Den første, klatreleder inne, blir allerede nå 11. og 18. februar i den nye hallen i Ørsta(to mandager ca 15-21, instruktør Kalle Pulli). Kurset er først og fremst for dem som er vakter/ekstravakter eller vil bli vakt, og blir gratis for deltakere. Les mer om krav https://klatring.no/klatreleder-inne. Send melding om du vil være med (og hvorfor) så snart som mulig. Maks 6 deltakere. Epost kontakt@gammel.sunnmorsk-klatreklubb.no/.

Det andre kurset blir rutesetterkurs, også i den nye hallen. Kurset blir holdt av Martin Mobråten på lørdag og søndag 23. og 24. mars, 6-8 timer hver dag. Kurset er for dem som ønsker å bidra med ruteskruing, og er gratis for deltakere mot at man forplikter seg å skru minst tre ruter i etterkant av kurset. Maks 8 deltakere.

Opptakskrav: Fint hvis de har klatrer et år eller 2. De må ikke ha skrudd før, men er en fordel om de har brukt verktøy fra før. De bør også kunne jobbe i tau( ha kjennskap til bruk av jumar etc.) 

Send epost til kontakt@gammel.sunnmorsk-klatreklubb.no/ om du vil være med. Om det er flere enn 8 deltakere som vil være med, skal vi velge deltakere 🙂

Dette innlegget vart lagt inn i kurs, Ymse. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *