Klatrekalender for 2019

Gunnar Wangen og Helge Standal har nå gjort jobben med å plukke ut 14 vinnere blant over 100 innsendte bilder til fotokonkurransen for vår egen klatrekalender. I løpet av denne uka blir materialet levert trykkeriet og kalenderen vil være klar for kjøp fra 1.november (kanskje noe før). Vinnerene vil bli kontaktet om kort tid.

Dette er første gang SKK gir ut kalender.  Prisen er satt til 150kr, en pris som gjenspeiler et «non profit» prosjekt hvis vi selger ut alle kalenderene. Vi har bevisst valgt å ikke selge oss ut til noen, så kalenderen er helt reklamefri.

Opplaget er begrenset til 150stk. Designet er en spiralkalender med dobbel liggende A4 format for oppheng, der den ene er helsidebilde mens den andre innholder dager med plass til notater (planlegger).

Pass på å sikre deg denne eksklusive kalenderen spekket med flotte klatrebilder fra Sunnmøre. Betaling foretas med Vipps nr 117974 – under «utforsk butikk» vil dere finne SKK kalender 2019. 

Til slutt vil vi takke alle som har sendt inn flotte bidrag. Til de utplukkede vinnerene håper vi premiene vil falle i smak.

Dette innlegget vart lagt inn i Ymse. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *