Limboltekurs i juni

Da er det bestemt, limboltekurs blir 6.-7.juni! Mer info kommer snart.

Etter ønske fra mange i klubben skal vi arrangere limboltekurs i Volda i juni. Datoene som er tenkt er enten 6.-7.juni eller 8.-9.juni (to kvelder, cirka 18-21). Det er Philip Toney fra Sogndal klatreklubb som skal komme og holde kurset. 

Kurset er åpent og gratis (takk til Norges klatreforbundet og Sunnmørsk klatreklubb) til alle som har lyst til å lage nye ruter ute og hjelpe til med rebolting av gamle ruter. Men, av praktiske grunner, med tanke på forståelse for taktisk bolteplassering osv, burde de fleste deltakerne klatre minst grad 7- redpoint. Limbolter har lengre levetid og større bruddstyrke enn en ekspansjonsbolt, og det er først og fremst limbolter man burde prioritere i bolting av nye ruter. 

For at de fleste som vil være med kan gjøre det, kan du kommentere om de foreslåtte datoene passer – og hva som passer alles best. Altså passer 6.-7.juni, eller 8.-9.juni eller begge deler? 

Dette innlegget vart lagt inn i kurs. Bokmerk fastlenkja.

2 svar til Limboltekurs i juni

  1. Marthe seier:

    Begge deler høres bra ut. 🙂
    Åpen for begge datoene.

  2. Jakob Lynge seier:

    Hei, ej klatra ikkje grad 7 enda, men he veldig lyst å være med om der er plass, for å konne hjelpe til med rebolting. Kan kun 6-7 juni pg. Strynefestivalen.

    Mvh Jakob

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *