Tromsøværing søker fotogene klatrere

En meget fotogen utgave av Tore sjekker at kilen sitter som den skal. Jon Andre følger med for å se om han kan plukke opp et tips eller fem.

 

Heisann, folkens!

Som de fleste sikkert har fått med seg driver jeg å jobber med en klatrefører over utvalgte klatrefelt i Volda og Ørsta. Arbeidet går stadig fremover; mye er gjort, men en del ting gjenstår fremdeles. Jeg kom tilbake til Volda for noen dager siden, og jeg skal være her de neste to månedene. I løpet av denne tiden er det en del saker som må på plass, og for å få til dette så trenger jeg litt hjelp fra dere som driver med klatring og slikt.

For at denne klatreføreren skal bli noe særlig så trenger jeg bilder av folk som klatrer. Det er her dere kommer inn i – ja nettopp – bildet. Det er i alle fall håpet.

Så rop gjerne ut når dere stikker ut for å klatre, jeg blir gjerne med for å knipse noen bilder. Det spiller ingen rolle hvor det er, og det er heller ikke nødvendig å klatre de hardeste rutene. Ikke i det hele tatt.

Det er bare å ta kontakt på facebook eller send melding på mobil. (40457715)

Alternativet blir på en måte en klatrefører som utelukkende inneholder bilder av Tore og Kjetil. Er det egentlig det vi vil ha? Ikke det at gamlekara tar seg dårlig ut foran kamera. Men det kan muligens bli en smule ensformig.

Regner med at dette ordner seg!

 

Dette innlegget vart lagt inn i Klatreruter, Sunnmørsk Klatreklubb. Bokmerk fastlenkja.