Himmelsk klatring i Norangsdalen

Tommi

Tommi gjør et skikkelig forsøk på å onsighte «Batalden» (7), men gikk på et par fine fall.

Var du ikke der? Du skulle ha vært der!

Og bare for å ha sagt det: har du enda ikke vært i Norangsdalen må du ta turen. Her er mange av de aller fineste boltede rutene som finnes i området, attpåtil i meget naturskjønne omgivelser. Sånn! Minifører ligger på hjemmesidene våre.

På Kristi Himmelfartsdag var det nærmere 30 personer som tok turen til Norangsdalen enten det var for å klatre, se på folk som klatret, grille pølser eller ta bilder. Været ble ikke helt som Yr hadde lovet, men med en temperatur på 5-6 grader var det i alle fall adskillig varmere enn sist vi var der. Tørt var det også, selv om smeltevannet fosset utenfor overhenget. Perfekte klatreforhold vil noen si, fint innevær synes kanskje andre. De som ble sittende inne gikk i alle fall glipp av noe.

For så mange klatrere på ett sted har vi vel ikke sett siden den nærmest legandariske samlingen i Molladalen sist høst. Vi ble også beæret av storfint besøk fra Ålesund, og de ble øyensynlig veldig imponert over det fantastiske klatrefelte vi har fått i Norangsdalen.

I tillegg til bålfyring, pølsespising, kaffedrikking og generelt skitprat, ble det også gjennomført en del som smått imponerende klatring. Det var et par litt smånervøse klatrere som forsøkte å lede «No country for old men» (6), i tillegg til flere iherdige forsøk på å onsighte/flashe «Batalden» (7). De skuelystne kunne nyte flere meget vakre fall på det blanke svalignende partiet.

Eneste minuset var vel at de eneste som overnattet var to ivrige jenter fra Ålesund. Flaut for SKK? Kanskje litt.

Anita

Anita går «Utsida» (6) på blikk. Hun var en av de om faktisk endte opp med å overnatte.

 

Dette innlegget vart lagt inn i Klatrarar på tur, Sunnmørsk Klatreklubb. Bokmerk fastlenkja.