Finsk innvasjon på sunnmøre

I uke 8 hadde Tommi og Kirsi besøk av 4 lystige og klatreglade finner. Jeg hadde gleden av å være med gjengen på tur i nærområdet i helga og til Geiranger fra onsdag til lørdag morgen.

Geiranger

Uke 8 hadde Tommi og Kirsi besøk av 4 lystige og klatreglade finner.

Jeg hadde gleden av å være med gjengen på tur i nærområdet i helga og til Geiranger fra onsdag til lørdag morgen. Finnene har ligget i hardtrening hele vinteren med tanke på denne uka og fikk god uttelling både med vær og isforhold.

Ruter ble klatret i Bjørkedalen, på Fingeren, Søre Sætretind, Eidsdalen og noen virkelig nydelige ruter ble gått i Geirangerfjorden.

Høydepunktet for min del var linja en kan se på bildet, til høyre. Vi er ennå usikre på navnet på fossen, men den ligger på motsatt side av de syv søstre, litt lenger inn mot Geiranger. Jeg klatret sammen med Juha, en skikkelig energibunt og svært dyktig isklatrer.

Fredag morgen fikk vi båtskyss ut til starten av fossen og kunne nyte 360 meter med bratt, vanskelig og utrolig spektakulær is. Det var selvfølgelig litt skuffende å se fotspor i snøen ved uttoppinga, men vi var alikevel utrolig fornøye med det som trolig var andrebestigningen av denne linja.

Skrevet av Audun

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Isklatring, Overført frå SKK-nytt.com med merkelappane , , , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *