NM i Buldring 2014

Sølvmedalje  og  5. plass i NM-Buldring til Rolf-Martin og Gunnhild!

 

Sølvmedalje i NM Buldring 2014 til Rolf-Martin Bjørngaard

 

Norgesmesterskapet 2014 i Buldring ble lørdag 20. september arrangert på Bryggeriet buldresenter i Bergen. Fra Sunnmørsk Klatreklubb imponerte Gunnhild og Rolf-Martin Bjørngaard med strålende resultater.

Rolf-Martin oppnådde NM-sølvmedalje, han toppet alle 12 buldre og lå på delt 1. plass etter kvalifiseringen. I finalen toppet han 3 av 4 meget akrobatiske buldre og ble kun slått av trønderen Jon Pål Hamre.

Gunnhild klatret seg en plass opp i finalen og fikk en strålende 5. plass i den for tiden kruttsterke yngre junior klassen. Gunnhild kom til finalen etter å ha toppet 4 buldre og nådd bonustak på det 5. bulderet i kvalifiseringen. Vanskelighetsgraden var vesentlig høyere for jenter yngre juniorer i år da de i kvalifiseringen klatret på nøyaktig samme buldere som gutter eldre junior. Buldreveggen er ikke så stor og gir plassproblemer for tilpassede buldre i hver klasse.

Rolf-Martin Bjørngaard NM Buldring 2014

Rolf-Martin Bjørngaard, NM-sølv i Buldring 2014

Gunnhild Bjørngaard 5. plass NM Buldring 2014

Gunnhild Bjørngaard, 5. plass NM Buldring 2014

 

Dette innlegget vart lagt inn i Buldring, Konkurranseklatring, Sunnmørsk Klatreklubb med merkelappane , , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *